Adecco En KNVB Verlengen Contract
05 oktober 2012 
in Nieuws

Adecco En KNVB Verlengen Contract

ZEIST – Adecco verbindt zich voor een langere periode aan de KNVB. Beide partijen hebben vrijdagmiddag 7 september 2012, voorafgaand aan de WK-kwalificatie interland Nederland – Turkije, hun handtekening gezet onder een verbintenis die loopt tot medio 2016.

Met de ondertekening wordt een vervolg gegeven aan een jarenlange, samenwerking tussen de KNVB en Adecco. De betrokkenheid van Adecco bij het Nederlandse voetbal is groot. Bij meerdere in Nederland georganiseerde eindtoernooien, waaronder het EK in 2000, heeft Adecco als intermediair met betrekking tot werving en selectie van vrijwilligers en personeel gefungeerd.

Patrick Bakker, CEO van Adecco Nederland: ,,De succesvolle social mediacampagne ‘Mission KNVB’ die Adecco en KNVB recentelijk gezamenlijk initieerden, hebben de toegevoegde waarde van de samenwerking aangetoond. In dit programma werd werkzoekenden de kans gegeven om in een aantal KNVB functies mee te lopen en zo op een leuke manier relevante werkervaring op te doen. Dat smaakt naar veel meer!”

“Meer dan voetbal”

Jean Paul Decossaux, commercieel directeur KNVB is het hiermee eens: ,,De KNVB is meer dan voetbal. Het bijzondere aan deze overeenkomst is dat een verdergaande samenwerking op stapel staat tussen Adecco en KNVB om het beroepsonderwijs te ondersteunen. Daarom hebben beide partijen, in samenwerking met de Stichting Kies Beroeps Onderwijs, medewerkers vrijgemaakt om een pilot te starten die loopt vanaf september tot en met voorjaar 2013.”

De drie organisaties zien dankzij dit programma grote kansen om jongeren uit het beroepsonderwijs een goede werkervaring te bieden, zodat ze beter uitgerust zijn voor een professionele carrière.

Reactie plaatsen