ARAG En KNVB Zetten Samenwerking Voort
11 oktober 2012 
in Nieuws

ARAG En KNVB Zetten Samenwerking Voort

ZEIST – Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG en de KNVB hebben woensdag 10 oktober 2012 een nieuwe samenwerkingscontract getekend. De komende jaren blijft ARAG official partner van de KNVB scheidsrechters betaald voetbal. Sinds de start van de samenwerking op 1 januari 2011 werken ARAG en de KNVB samen aan het bevorderen van Fairplay.

De ondertekening was het hoogtepunt van de reeks aan activiteiten georganiseerd in de Week van de Scheidsrechter. Daarin stonden professionalisering van scheidsrechterskorpsen bij amateurverenigingen, zichtbaarheid en respect van en voor scheidsrechters centraal.

‘Goede match’

Marc van Erven, CEO van ARAG Nederland: “Het partnership tussen de KNVB en ARAG is een goede match. Daar waar scheidsrechters toezien op FairPlay op het voetbalveld, ziet ARAG toe op een juridisch FairPlay in het dagelijks leven. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer Nederlanders deze match ook als natuurlijk beschouwen.”

“Met recht hebben wij de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan FairPlay op en rond de Nederlandse voetbalvelden. De FairPlay certificering van amateurclubs, de ARAG Voetbal IQ Quiz, de spelregeltest voor de jeugd en gratis juridische bijstand voor op het veld belaagde scheidsrechters zijn hier een goed voorbeeld van.”

Bevorderen van sportiviteit

“Wij zijn erg blij met deze overeenkomst”, zegt Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB. “De KNVB is continu bezig met het bevorderen van sportiviteit en respect op en rond de velden, ook voor onze scheidsrechters. Wij zijn erg verheugd dat ARAG zich verbonden voelt met deze missie en meer is dan alleen een shirtsponsor. Bovendien sluit de pay-off ‘goed voor elkaar’ van ARAG hier uitstekend bij aan.”

Uitbreiding activiteiten

De komende periode worden de activiteiten rondom het partnerschap verder uitgebreid en geïntensiveerd. De samenwerking tussen ARAG en de KNVB wordt begeleid door sportmarketingbureau House of Sports.

Reactie plaatsen