Delegatie KNVB Naar Brazilië Als Voorbereiding Op WK 2014
09 mei 2014 
in Nieuws

Delegatie KNVB Naar Brazilië Als Voorbereiding Op WK 2014

AMSTERDAM – Een delegatie van de KNVB is dinsdagochtend 18 februari 2014 vertrokken naar Brazilië. Doel van de reis is tweeledig: allereerst worden de FIFA-workshops bezocht waarin de organisatie alle officiële regels en richtlijnen rondom het aanstaande WK uiteenzet.

Daarna bezoekt een deel van het WK-projectteam van de KNVB onder aanvoering van projectleider Gijs de Jong, de steden waar Oranje in de groepsfase zijn wedstrijden speelt.

Ambassadeur

Hierbij zijn ook de Nederlandse ambassadeur in Brazilië Kees Rade, het CIV, en de supporters clubs Ons Oranje en de Supportersclub Oranje aanwezig. Deze zogenaamde site-visits zijn sinds 2004 vast onderdeel van de voorbereiding voor eindtoernooien – met de lokale organisatie en autoriteiten worden tijdens dit bezoek de afspraken rondom de aanstaande wedstrijden van Oranje gemaakt.

“Net zoals elke toerist zich moet voorbereiden op een grote reis, moet ook elke supporter zich goed voorbereiden. Maar als je dit goed doet, weet ik zeker dat je een fantastisch toernooi gaat krijgen!” aldus Gijs de Jong tegen KNVB TV.

Reactie plaatsen