Europa League: Nederlandse Scheidsrechters Fluiten Duels Tottenham Hotspur En Vfb Stuttgart
24 augustus 2013 
in Nieuws

Europa League: Nederlandse Scheidsrechters Fluiten Duels Tottenham Hotspur En Vfb Stuttgart

NYON – De UEFA heeft Bas Nijhuis, Pol van Boekel, Kevin Blom en Danny Makkelie aangesteld voor duels in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League.

Bas Nijhuis leidt op donderdag 22 augustus in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League de wedstrijd tussen HNK Rijeka (CRO) en VfB Stuttgart (GER). Hij wordt hierbij geassisteerd door Rob van de Ven en Charl Schaap. Dennis Higler fungeert in Kroatië als vierde official. 

Tottenham Hotspur

Pol van Boekel is aangesteld voor het duel in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League tussen FC Dinamo Tbilisi (GEO) en Tottenham Hotspur FC (ENG). De wedstrijd vindt plaats op donderdag 22 augustus in Tbilisi, Georgië. Hij wordt hierbij geassisteerd door Dave Goossens en Bas van Dongen. Ed Janssen treedt aan als vierde official.

Maccabi Haifa

Kevin Blom komt op donderdag 22 augustus in actie in de wedstrijd in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League tussen Maccabi Haifa FC (ISR) en FC Astra (ROU). Hij wordt hierbij geassisteerd door Berry Simons en Hessel Steegstra. Serdar Gözübüyük treedt in Israël aan als vierde official.

Spartak Moskou

Danny Makkelie leidt op donderdag 29 augustus het duel in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League tussen FC Spartak Moskou (RUS) en FC st. Gallen (SUI). Angelo Boonman en Patrick Langkamp zijn in dit duel de assistent-scheidsrechters en Tom van Sichem is de vierde man.

Reactie plaatsen