Hans Spierings Langer Als Interim-Directeur Bij De KNVB
22 november 2013 
in Nieuws

Hans Spierings Langer Als Interim-Directeur Bij De KNVB

ZEIST – Het bestuur amateurvoetbal van de KNVB heeft besloten de periode van Hans Spierings als interim-directeur amateurvoetbal bij de KNVB te verlengen.

Spierings, voormalig penningmeester van zowel het bestuur amateurvoetbal als van het bondsbestuur van de KNVB, volgde per 1 september 2013 directeur amateurvoetbal Anton Binnenmars op. Hij legde daarbij zijn bestuurlijke taken tijdelijk neer.

Amateurvoetbal

Aanvankelijk zou Spierings tot aan het einde van dit kalenderjaar de functie van interim-directeur vervullen. In verband met veranderprocessen binnen de sectie amateurvoetbal, is door het bestuur besloten de aanwezigheid van Hans Spierings op het bondsbureau in Zeist als interim-directeur te verlengen.

Het streven is uiterlijk eind volgend kalenderjaar de functie directeur amateurvoetbal definitief ingevuld te hebben.

Afdeling Rotterdam

Hans Spierings (Rotterdam, 22 juni 1948) begon in 1987 bij de KNVB als landelijk afgevaardigde van de afdeling Rotterdam, was daarna secretaris-penningmeester van de afdeling Rotterdam en bracht het in 2007 tot voorzitter KNVB District West II. Deze functie heeft hij in december 2011 neergelegd toen hij als penningmeester toetrad tot het dagelijks bestuur van het amateurvoetbal en het bondsbestuur van de KNVB.

Per 1 september 2013 is Hans Spierings benoemd tot interim-directeur amateurvoetbal.

Reactie plaatsen