Jong Oranje Start EK-kwalificatie In Nijmegen Tegen Schotland
24 augustus 2013 
in Nieuws

Jong Oranje Start EK-kwalificatie In Nijmegen Tegen Schotland

ZEIST – Jong Oranje begint de kwalificatie voor het Europees kampioenschap 2015 na de zomer met een thuiswedstrijd tegen Schotland. Dit duel wordt donderdag 5 september gespeeld in het Goffertstadion in Nijmegen, waar om 18.30 uur wordt afgetrapt. De kaartverkoop voor deze interland in de thuishaven van N.E.C. is al van start gegaan.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de KNVB webshop, de Primera-verkooppunten van TicketBox en de administratie van N.E.C. en hebben een vaste prijs van € 8,-. Een stoel op de hoofdtribune kost € 10,-. Voor groepen van tien personen of meer geldt een speciaal actietarief van € 5,- per kaartje. Deze groepsbestellingen kunnen uitsluitend via ticketing@nec-nijmegen.nl worden geplaatst.

Andere tegenstanders

Naast Schotland treft Jong Oranje in de kwalificatie ook Slowakije, Georgië en Luxemburg als tegenstanders. De tien groepswinnaars en de vier beste nummers twee plaatsen zich voor de play-offs in oktober 2014 die uiteindelijk beslissend zijn voor de EK-tickets. Spelers geboren op of na 1 januari 1992 zijn speelgerechtigd voor de kwalificatie én het eindtoernooi in Tsjechië.

Oefenwedstrijd tegen Jong Tsjechië

Voordat de EK-kwalificatie van start gaat, speelt de nieuwe generatie van Jong Oranje onder leiding van KNVB-coach Albert Stuivenberg eerst nog een oefeninterland in en tegen Tsjechië. Woensdag 14 augustus maakt Stuivenberg in het Viktoria Zizkov Stadium in Praag zijn debuut als coach van Jong Oranje.

Reactie plaatsen