Kaarten Te Koop Voor Uitduels Nederland Tegen Portugal En Estland; Aanvraag Voor Tickets Tegen Andorra
23 juni 2013 
in Nieuws

Kaarten Te Koop Voor Uitduels Nederland Tegen Portugal En Estland; Aanvraag Voor Tickets Tegen Andorra

ZEIST – De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd Portugal – Nederland (woensdag 14 augustus in Faro) en de WK-kwalificatiewedstrijd Estland – Nederland (vrijdag 6 september, Tallinn) is zaterdag 22 juni van start gegaan. De kaarten kosten respectievelijk 25 euro en 18 euro per stuk.

Leden van OnsOranje kunnen voor Portugal tot en met 10 juli en voor Estland tot en met 31 juli één kaart per ClubCard kopen in de KNVB ticketshop. Leden van de Supportersclub Oranje (SCO) kunnen de kaarten via de SCO bestellen.

Uitwedstrijd tegen Andorra

De kaarten voor de WK-kwalificatiewedstrijd Andorra – Nederland worden niet in de KNVB ticketshop verkocht. De KNVB heeft geprobeerd om deze wedstrijd in Barcelona te laten spelen. Dit omdat deze locatie zowel voor supporters als team makkelijker bereikbaar is en er voldoende zitplaatsen voor Oranjesupporters beschikbaar zijn. De voetbalbond van Andorra heeft echter besloten om de wedstrijd te spelen in Estadi Comunal in Andorra la Vella.

Door de beperkte capaciteit van dit stadion is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Leden van OnsOranje kunnen tot en met vrijdag 12 juli één kaart per ClubCard aanvragen via een machtigingformulier (Download machtigingsformulier).

Procedure toewijzing kaarten

Kaarten worden toegewezen op basis van het aantal bezochte uitwedstrijden in de huidige WK-kwalificatiecyclus. Indien noodzakelijk wordt vervolgens gekeken naar het aantal bezochte thuiswedstrijden in de in de huidige WK-kwalificatiecyclus. Alle aanvragers ontvangen uiterlijk 26 juli bericht of de kaarten zijn toegewezen.

De KNVB betreurt deze situatie, maar hoopt op deze wijze de beschikbare kaarten zo goed en eerlijk mogelijk te verdelen.

mmarm
Door

mmarm

op 05 Aug 2013

waar zijn de kaarten te koop voor portu-nl staan niet op de knvb site

Reactie plaatsen