Kaartjes Wedstrijden Nederlands Elftal Kopen: Nog Tickets Te Koop Voor Duels Nederland Tegen Italië, Estland En Roemenië
24 januari 2013 
in Nieuws

Kaartjes Wedstrijden Nederlands Elftal Kopen: Nog Tickets Te Koop Voor Duels Nederland Tegen Italië, Estland En Roemenië

AMSTERDAM – Het Nederlands Elftal begint het interlandjaar 2013 met een oefenwedstrijd tegen vice-Europees kampioen Italië (woensdag 6 februari). Er zijn nog kaarten te koop voor dit oefenduel en voor de WK-kwalificatieduels tegen Estland (vrijdag 22 maart) en Roemenië (dinsdag 26 maart).

Alle wedstrijden vinden plaats in de Amsterdam ArenA, waar om 20:30 uur wordt afgetrapt. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 (Estland en Roemenië) en € 27,50 (Italië). De kaarten van € 22,50 voor de oefenwedstrijd tegen Italië zijn inmiddels uitverkocht.

Alle kaarten zijn in de vrije verkoop. Je hoeft dus geen ClubCard te hebben van OnsOranje of van SCO.

Sfeervak

Ook bij deze wedstrijden kun je weer kiezen voor reguliere zitkaarten of voor kaarten in het sfeervak. Het sfeervak is hét vak voor fans die tijdens de wedstrijd willen staan, springen en zingen om Oranje naar de overwinning te schreeuwen. Je hoeft dus niet te zitten tijdens de wedstrijd. Over het algemeen is er in het sfeervak meer rumoer en gezang dan in andere Oranjevakken en is het Oranjegevoel hier nóg beter voelbaar. Rustig vanaf je stoeltje de wedstrijd volgen zit er dus niet in.

Kaarten voor de wedstrijden zijn te koop in de KNVB ticketshop.

Reactie plaatsen