Kwalificatie WK 2014: Extra Kaarten Beschikbaar Voor Andorra - Nederland
28 juni 2013 
in Nieuws

Kwalificatie WK 2014: Extra Kaarten Beschikbaar Voor Andorra - Nederland

ZEIST – Vanuit de supporters zijn bij de voetbalbond KNVB veel reacties gekomen op het kleine aantal kaarten dat beschikbaar is voor Andorra – Nederland op 10 september 2013. De KNVB heeft op verschillende niveaus grote inspanningen geleverd om de wedstrijd in Barcelona te laten spelen.

De Andorrese bond heeft van de Spaanse autoriteiten echter geen toestemming gekregen om de wedstrijd in Spanje te spelen. De KNVB heeft zich vanaf het moment dat bekend is gemaakt dat de wedstrijd in Andorra gespeeld wordt, ingezet om extra tickets te verkrijgen. Tevens heeft de KNVB alternatieve oplossingen voorgesteld (waaronder onder andere noodtribunes) om de stadioncapaciteit te verhogen.

90 extra tickets

Donderdag 27 juni 2013 is bekend geworden dat er 90 extra tickets à € 15,- per stuk beschikbaar zijn voor Oranjesupporters. Hiermee heeft de KNVB nu 30 procent van de stadioncapaciteit toegewezen gekregen, terwijl de FIFA-voorwaarden 10 procent voorschrijven. Leden van de Supportersclub Oranje (SCO) kunnen via de SCO kaarten voor deze wedstrijd aanvragen, leden van OnsOranje kunnen dat via dit machtigingsformulier.

Indien er nog meer kaarten beschikbaar komen, maakt de KNVB dit bekend via OnsOranje.nl. Voor vragen kunnen leden/ClubCard-houders van OnsOranje contact opnemen via onsoranje@knvb.nl.

Reactie plaatsen