Kwalificatie WK 2015: Nederlands Vrouwenelftal Treft Albanië In Helmond
14 maart 2014 
in Nieuws

Kwalificatie WK 2015: Nederlands Vrouwenelftal Treft Albanië In Helmond

HELMOND – Het Nederlands vrouwenelftal neemt het donderdag 10 april in de WK-kwalificatie op tegen Albanië. Dit duel wordt gespeeld in het stadion van Helmond Sport en begint om 19.00 uur.

De thuishaven van de Brabantse club biedt voor deze interland plaats aan maximaal 4.200 toeschouwers. Kaarten voor Nederland-Albanië zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar, via de KNVB-webshop (OnsOranje.nl), de Primera-verkooppunten van TicketBox en de administratie van Helmond Sport. Voor groepen vanaf tien personen geldt een speciale kortingsactie.

Oranje volop in de race

Voor Oranje is de ontmoeting met de Albanese vrouwen alweer de zevende wedstrijd in de kwalificatiestrijd om een ticket voor het WK 2015 in Canada. De ploeg van bondscoach Roger Reijners is nog volop in de race om zich voor het eerst in de historie te plaatsen voor de mondiale eindronde.

Nederland opende de WK-kwalificatie in september tegen Albanië en keerde met een 4-0 zege uit Tirana terug. Voordat beide ploegen elkaar in Helmond opnieuw treffen, spelen de Oranjevrouwen vijf dagen eerder een uitwedstrijd tegen Griekenland.

Reactie plaatsen