Oranjefans Gezocht Voor Feest En Terugkijken Gewonnen Finale EK 1988
23 juni 2013 
in Nieuws

Oranjefans Gezocht Voor Feest En Terugkijken Gewonnen Finale EK 1988

ZEIST – Op dinsdag 25 juni 2013 is het precies 25 jaar geleden dat Oranje Europees kampioen werd. Een bijzonder moment dat destijds 95% van alle Nederlanders heeft gezien op tv. Maar wat deed die andere 5%? Dat vragen de KNVB en haar sponsors 538 en Heineken zich ook af, en daarom organiseren zij 25 juni voor iedereen die het heeft gemist een groot Oranjefeest op het sportcentrum van de KNVB in Zeist.

Tijdens dit spektakel is Ruuddewild.nl live op locatie, is dé wedstrijd nog één keer terug te zien op een groot scherm en nemen Peter Heerschop en Viggo Waas de voorbeschouwing en het commentaar voor hun rekening.

Natuurlijk zaten er toen veel Oranjefans in het stadion in München, maar die dag zijn er ook ongeveer 450 kinderen geboren in Nederland. De kersverse ouders hadden tijdens de finale dus wel iets anders aan hun hoofd. Ook hebben velen de finale gemist omdat ze moesten werken, te jong of zelfs nog niet eens geboren waren!

De KNVB, 538 en Heineken zijn op zoek naar deze fans. Zij zijn samen met drie vrienden welkom om de finale 25 jaar na dato alsnog te komen bekijken in een supergezellige 2013-versie.

Reactie plaatsen