Oranjerecepten: Spelers Nederlands Elftal Met Favoriete Recepten In Reclamecampagne Albert Heijn (AH)
31 mei 2013 
in Nieuws

Oranjerecepten: Spelers Nederlands Elftal Met Favoriete Recepten In Reclamecampagne Albert Heijn (AH)

ZEIST – De KNVB, het Nederlands Elftal, Jong Oranje en Albert Heijn hebben een campagne met Oranjerecepten ontwikkeld; de favoriete gerechten van bekende voetballers “waar kinderen groot mee kunnen worden”. Zo worden er op een speelse manier ingrediënten van een goed gerecht gekoppeld aan een Oranjespeler.

Doel is om een goede gevarieerde maaltijd, die kinderen ook nog lekker vinden, op tafel te zetten. Deze recepten worden aangeprezen door enkele spelers van het Nederlands Elftal, Jong Oranje, bondscoach Louis van Gaal en zijn assistent Danny Blind.

Sneijders Stamppotje

Op de placemats staan favoriete gerechten van Oranjespelers. Bijvoorbeeld (Wesley) Sneijders Stamppotje, ‘met wortel, dus goed voor je spelzicht’ of Spitskool van de Hunt (Klaas-Jan Huntelaar)) en Katwijks vispotje van Dirk (Kuijt).

Maar ook de jongere generatie is vertegenwoordigd met Bruno Martins Indi’s powerpasta, Ricardo’s groentewok en Kevins (Strootman) krachtige kippetje. In totaal zijn er zes verschillende placemats en nog eens zes andere Oranjegerechten die online te vinden zijn op de website van Albert Heijn.

De twaalf Oranjerecepten:

– Fu­sil­li à la Cla­sie
– Ri­car­do’s groen­te­wok
– Ra­fa’s Spaan­se scho­tel­tje

– Pastaat­je van Van Per­sie
– Mar­tins In­di’s po­werpas­ta
– Kat­wijks vis­pot­je van Dirk

– Ar­jens kip­pen­vleu­gels
– Ke­vins krach­ti­ge kip­pe­tje
– Ste­fans su­per to­ma­ten­soep

– Blinds bal­le­tje bal­le­tje
– Spits­kool van De Hunt
– Sneijders Stamppotje

Reactie plaatsen