Wij gebruiken cookies

Page content

De Staatsloterij En KNVB Verlengen Samenwerking Tot 2018

ZEIST – De Staatsloterij en KNVB verlengen hun samenwerking tot 1 juli 2018. Belangrijk onderdeel in de komende periode is dat de Staatsloterij zich vanaf 2014 ook gaat inzetten voor het amateurvoetbal. Dat maakte de KNVB bekend op vrijdag 11 oktober 2013.

In samenwerking met de KNVB is een programma ontwikkeld waarmee de Staatsloterij de 1,2 miljoen leden van de KNVB, die het fundament onder het Nederlands voetbal vormen, gaat ondersteunen.

Ontwikkeling breedtesport

De Staatsloterij neemt hiermee een belangrijke stap voorwaarts en wil in de komende jaren op bredere basis bijdragen aan de ontwikkeling van de breedtesport in Nederland.

“Onze samenwerking als twee oer-Hollandse Oranjemerken is al vele jaren op basis van een sponsorschap, maar hopelijk kunnen we dit in de toekomst omzetten in een meer structurele betrokkenheid. Nieuw, al dan niet online, spelaanbod kan daarin mogelijk ook een rol spelen. Wij zijn al vijftien jaar trots om de KNVB te mogen ondersteunen en willen dit verder uitbouwen door ons ook te richten op het amateurvoetbal”, aldus algemeen directeur Frans van Steenis van de Staatsloterij.

Aanvulling

Jean-Paul Decossaux, directeur commerciĆ«le zaken van de KNVB: “De Staatsloterij is de afgelopen jaren voor ons een uiterst waardevolle partner gebleken. We vullen elkaar goed aan: daar waar de KNVB gaat voor spanning, plezier en onvoorspelbaarheid binnen het voetbal, zijn dit ook herkenbare elementen in de spelactiviteiten van de Staatsloterij.”

“Het betreft bovendien een tweetal zeer Nederlandse topmerken. Naast de wedstrijden van het Nederlands elftal gaat de Staatsloterij ook de komende jaren het amateurvoetbal ondersteunen. We zijn erg tevreden dat we op deze manier zowel de top- als de breedtesport verder kunnen blijven ontwikkelen.”

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “De Staatsloterij En KNVB Verlengen Samenwerking Tot 2018

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.