Sunweb Vervangt OAD Als Officiële Reispartner KNVB
23 november 2013 
in Nieuws

Sunweb Vervangt OAD Als Officiële Reispartner KNVB

ZEIST – De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) kiest voor Sunweb als nieuwe officiële reispartner. De KNVB ziet in Sunweb de beste match, vanwege de betrouwbaarheid en goede reputatie. Dat maakte de KNVB bekend op vrijdag 22 november 2013.

“Gezamenlijk hebben we als doel om de spelers én fans van Oranje zo goed mogelijk te faciliteren in hun reis en verblijf tijdens de aankomende voetbaltoernooien.”

Bus- en vliegreizen

Het officiële partnership houdt in dat Sunweb per 1 januari 2014 alle bus- en vliegreizen voor de supporters zal verzorgen. De reizen voor Oranje, officials en sponsoren worden verzorgd door KNVB travel. De traveldesk daarvan komt in Zeist.

De samenwerking, die aangegaan is tot en met het WK van 2018, geldt voor alle uit- en thuiswedstrijden in binnen- en buitenland. Daarnaast wordt er een nieuwe Oranje-bus ingezet.

Goede en aangename reizen

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur KNVB: “Na OAD wilden we opnieuw een betrouwbare reispartner. Sunweb heeft een goede reputatie en wij geloven er in dat zij voor de supporters goede en aangename reizen verzorgen. Ook verwachten wij veel van hun dienstverlening, waaronder het KNVB-Travel label ten aanzien van de KNVB reizen en die voor de teams.”

Vooruitkijken naar WK 2014

Joost Romeijn, CEO van Sunweb, over de samenwerking met de KNVB: “We zijn erg trots dat we door de KNVB als officiële reispartner zijn gekozen en de komende jaren alle Oranje-reizen mogen gaan verzorgen. Wij en onze doelgroep houden van Oranje en kijken erg uit naar het WK 2014 in Brazilië en alle andere mooie toernooien!”

Reactie plaatsen