Tickets Te Koop Voor Duels Nederland Met Italië, Estland En Roemenië
18 november 2012 
in Nieuws

Tickets Te Koop Voor Duels Nederland Met Italië, Estland En Roemenië

AMSTERDAM – Het Nederlands Elftal heeft op 14 november het interlandjaar 2012 afgesloten met een 0-0 gelijkspel in een oefenwedstrijd tegen Duitsland. De volgende duels staan gepland begin 2013. Kaarten zijn nu te koop voor het oefenduel tegen Italië (woensdag 6 februari) en de WK-kwalificatieduels tegen Estland (vrijdag 22 maart) en Roemenië (dinsdag 26 maart).

Alle wedstrijden vinden plaats in de Amsterdam ArenA, waar om 20:30 uur wordt afgetrapt. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 (Estland en Roemenië) en € 22,50 (Italië).

Tot zaterdagochtend 3 november 09:00 uur waren kaarten alleen verkrijgbaar voor ClubCard-houders van OnsOranje en SCO. Per ClubCard kun je negen kaarten kopen. Leden van OnsOranje kregen in deze exclusieve voorrangsperiode 10% korting. De vrije verkoop begon op zaterdag 3 november om 09:00 uur.

Sfeervak

Ook bij deze wedstrijden kun je weer kiezen voor reguliere zitkaarten of voor kaarten in het sfeervak. Het sfeervak is hét vak voor fans die tijdens de wedstrijd willen staan, springen en zingen om Oranje naar de overwinning te schreeuwen. Je hoeft dus niet te zitten tijdens de wedstrijd. Over het algemeen is er in het sfeervak meer rumoer en gezang dan in andere Oranjevakken en is het Oranjegevoel hier nóg beter voelbaar. Rustig vanaf je stoeltje de wedstrijd volgen zit er dus niet in.

Kaarten voor de wedstrijden zijn te koop in de KNVB ticketshop.

Reactie plaatsen