Veronica Wil Voetbalkijker Lokken Met WK In Lingerie Tijdens De Rust Van Wedstrijden WK 2014
08 mei 2014 
in Nieuws

Veronica Wil Voetbalkijker Lokken Met WK In Lingerie Tijdens De Rust Van Wedstrijden WK 2014

AMSTERDAM – Veronica TV komt terug met het WK in Lingerie tijdens de rust van alle wedstrijden van het WK 2014 in Brazilië. Volgens de omroep is “de rust van een spannende voetbalwedstrijd altijd een goed moment voor een plaspauze of het pakken van een nieuw koud biertje, maar een veel leukere bezigheid is zappen naar Veronica voor het WK in Lingerie”.

Tijdens de rust van de WK-wedstrijden is op Veronica telkens een duel te zien tussen twee van de in totaal acht vrouwenteams. Elk team bestaat uit vier schaars geklede knappe dames die de strijd met elkaar aangaan met het schieten van penalty’s. Het WK in Lingerie start, net als het WK in Brazilië, op 12 juni bij Veronica.

Scoren als een tiet

Tijdens het WK van 2006 scoorde Veronica met deze competitie als een tiet. Meer dan 6 miljoen mensen keken tijdens de 2006 editie naar één van de wedstrijden van het WK in Lingerie. Elke wedstrijd tussen de verschillende landenteams duurt circa acht minuten. Het oranje damesteam is op 13 juni voor het eerst te zien, net als het Nederlands Elftal.

Binnenkort vinden de opnames van het WK in Lingerie plaats in een speciaal hiervoor aangelegd stadion op het eiland van Maurik 19. In aanwezigheid van een zeer groot publiek, een scheidsrechter en een presentator worden er dan “mooie plaatjes geschoten”. Volgens Veronica wordt er momenteel nog druk gescout voor “mooie dames die goed met ballen overweg kunnen”.

WK Lingerie in 2006

Reactie plaatsen