Selectie Nederlands Elftal Tegen Japan En Colombia (16 En 19 November 2013): Fer En Pröpper Vervangen Van Persie En Clasie

ZEIST - Robin van Persie (Manchester United) en Feyenoorder Jordy Clasie hebben zich afgemeld voor de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal tegen Japan en Colombia. De aanvoerder van Oranje kampt met teen- en liesklachten, terwijl Clasie last heeft van een voetkneuzing. Dat maakte de KNVB dinsdag 12 november 2013 bekend.

Bondscoach Louis van Gaal heeft de selectie aangevuld met viervoudig international Leroy Fer (Norwich City) en Davy Pröpper. Voor de 22-jarige Vitessenaar betekent het zijn debuut in de spelersgroep van Van Gaal.

Voor de Oranjeselectie, die nu nog steeds uit 23 spelers bestaat, staat zaterdag 16 november het uitduel met Japan op de agenda. Locatie is de Genkse Cristal Arena (België), waar om 13.15 uur wordt afgetrapt.

Drie dagen later –dinsdag 19 november- sluit de ploeg van bondscoach Louis van Gaal het jaar 2013 af met een wedstrijd tegen Colombia, dat momenteel de vierde plaats bekleedt op de FIFA-ranking. Plaats van handeling is de Amsterdam ArenA, waar het beginsignaal om 20.30 uur klinkt.
Reactie plaatsen