Andy & Melisa

Realitysoap van ex-voetballer Andy van der Meijde en zijn vriendin, ex-playmate Melisa. Andy staat bekend om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn roerige leven vol drank en drugs. Het stel liet de makers openhartig toe in hun opmerkelijke leven.

Voetballer Andy van der Meijde (1979) was jarenlang actief bij verschillende topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij ook een feestbeest en een rokkenjager. Andy leefde het leven waar menig man van droomt. Dikke wagens, een goedgevulde portemonnee en mooie vrouwen. Maar, overmatig alcoholgebruik had een negatief effect op zijn voetbalcarrière. Andy besloot dan ook het roer om te gooien. Samen met zijn vriendin Melisa en hun drie kinderen Nino, Lilly en Roxy woont Andy in het fraaie Apeldoorn.

Melisa Schaufeli (1980) is bekend van haar deelname aan het realityprogramma Paradise Hotel en was te zien in De Gouden Kooi. Ook stond ze twee keer in Playboy. Tegenwoordig runt Melisa een succesvolle kapperszaak. Terwijl zij in de kapperszaak staat, krijgt ze hulp van een au-pair die zich over de kinderen ontfermt. Melisa heeft een zoon (Nino) uit een eerdere relatie en heeft samen met Andy twee kinderen: Lilly en Rox.

Kijk hier alle afleveringen terug!
Reactie plaatsen