Harry From Holland (WK 2014)

In het programma 'Harry From Holland' onderzocht Harry Vermeegen de WK-tegenstanders van Oranje in de poule, concurrenten Spanje, Chili en Australië. De serie werd uitgezonden vanaf maandag 26 mei 2014 op RTL 7.

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hadden met het oog op het naderende WK 2014 één ultieme missie. Hoe mooi zou het zijn als die wereldbeker naar Nederland zou gaan? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brachten Jaap en Harry de concurrentie in kaart, legden hun zwakheden bloot en gingen op zoek naar hun geheime wapen.

Waren ze down under mentaal wel zo sterk als ze eruitzagen? En was het geheime wapen van de Chilenen hun ijle berglucht? Wat was de zwakke plek van Spanje? Jaap en Harry deden hun uiterste best om Nederland hier een dienst mee te bewijzen, zodat het elftal niet voor verrassingen zou komen te staan en Van der Vaart en Robben haarfijn zouden weten hoe deze landen het beste uitgeschakeld konden worden.

Gedurende zijn verblijf in het buitenland hield Harry het thuisfront goed op de hoogte. Jaap werd wekelijks bijgepraat door Harry over de tegenstander en hoe Nederland de concurrent het beste kon opvreten. Elke week ontmoette Harry bovendien een aantal persoonlijke reisleiders die hem snel wegwijs maakten om het volk en de cultuur van de concurrent te leren kennen. Zo nam voetballer John van 't Schip Australië voor zijn rekening en verkende hij samen met Harry Melbourne.

De trailer van het programma:
http://www.youtube.com/embed/DWLiA78q4Hk
.
De leukste fragmenten uit de serie 'Harry from Holland':

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Reactie plaatsen