Z@ppSport (EK 2012)

Sportmagazine voor kinderen. Vanuit Polen en Oekraïne wordt het Nederlands elftal op de voet gevolgd. Z@ppSport wordt gepresenteerd door Ron Boszhard.

Aflevering 13 (uitzending: vrijdag 15 juni 2012): blikken gooien met Joris Mathijsen, Ron Boszhard spreekt de media aan op negatieve verslaggeving over (de kansen voor) Oranje, kijkersvraag met Klaas-Jan Huntelaar en Ron houdt de Portugezen wakker uit hun slaap.

Aflevering 12 (uitzending: donderdag 14 juni 2012): met Oranje-international Arjen Robben

Aflevering 11 (uitzending: woensdag 13 juni 2012): blikjes gooien met Klaas-Jan Huntelaar, voorspellingen van de internationals voor de wedstrijd Nederland - Duitsland, Minuutje Van Marwijk, kijkersvraag met Johnny Heitinga en Joris Mathijsen vertelt een geheim over Rafael van der Vaart.

Aflevering 10 (uitzending: dinsdag 12 juni 2012): Duitse biefstuk voor een Nederlandse leeuw, Oranje-international Joris Mathijssen wil tips over de Mannschaft en Ron Boszhard sluipt de kamer van de Duitse bondscoach in, Oranje Move met Robin van Persie, kijkersvraag van Wesley Sneijder en blikjes gooien met Arjen Robben.

Aflevering 9 (uitzending: maandag 11 juni 2012): met Oranje-international Johnny Heitinga

Aflevering 8 (uitzending: zondag 10 juni 2012): opening Cruyff Court in Krakau, Oranje-internationals Dirk Kuyt en Tim Krul, Ron probeert het hotel van het Nederlands Elftal binnen te dringen om een brief aan Dirk Kuyt te bezorgen, en de rubrieken Minuutje Van Marwijk en de Oranje Move met Robin van Persie en Khalid Boulahrouz.

Aflevering 7 (uitzending: zaterdag 9 juni 2012): de voorspellingen voor Nederland - Denemarken, de Oranje-internationals Rafael van der Vaart, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, en een voorspellende olifant.

Aflevering 6 (uitzending: zaterdag 9 juni 2012): met de Oranje-internationals Mark van Bommel en Johnny Heitinga, en de rubrieken Minuutje Van Marwijk en Ron Regelt 't (een aandenken aan het stadion waar het Nederlands Elftal traint).

Aflevering 5 (uitzending: vrijdag 8 juni 2012): Ron Boszhard spreekt met Oranje-international Klaas-Jan Huntelaar, probeert het hotel van het Nederlands Elftal binnen te dringen om een brief aan Dirk Kuyt te bezorgen, en spreekt met Tom Egbers.

Aflevering 4 (uitzending: donderdag 7 juni 2012): met Oranje-international Dirk Kuyt

Aflevering 3 (uitzending: woensdag 6 juni 2012): met Johnny Heitinga, Oranje Move met Khalid Boulahrouz en Robin van Persie, Tim Krul en Minuutje Van Marwijk.

Aflevering 2 (uitzending: dinsdag 5 juni 2012): met Oranje-international Mark van Bommel

Aflevering 1 (uitzending: maandag 4 juni 2012): met onder meer Minuutje Van Marwijk, waarin bondscoach Bert van Marwijk een vraag beantwoordt, en Ron Regelt ‘t, waarin Ron Boszhard een stuk gras als aandenken uit het stadion meeneemt.
Reactie plaatsen