Selectie Nederlands Elftal Tegen Roemenië (16 Oktober 2012): Jordy Clasie En Eljero Elia Haken Aan Bij Oranje

NOORDWIJK - Jordy Clasie (Feyenoord) en Eljero Elia (Werder Bremen) hebben zich zaterdagmiddag 13 oktober 2012 in Noordwijk gemeld, waar de selectie van het Nederlands elftal in trainingskamp bijeen is. Bondscoach Louis van Gaal heeft het duo aan de spelersgroep toegevoegd met het oog op het WK-kwalificatietreffen met Roemenië dinsdag in Boekarest.

Tweevoudig international Clasie (21) maakte donderdag nog deel uit van Jong Oranje, dat in Senec in de de play-offwedstrijd voor het Europees kampioenschap 2013, Slowakije met 0-2 versloeg.

Elia’s laatste optreden in het Nederlandse elftal dateert van een jaar geleden (EK-kwalificatie; Zweden – Nederland 3-2). De 25-jarige aanvaller van Werder Bremen, die op 5 september 2009 zijn debuut maakte tijdens het oefenduel tussen Nederland en Japan (3-0), heeft 26 caps achter zijn naam staan en was tweemaal trefzeker.

23 Selectiespelers

Met de komst van Clasie en Elia bestaat de selectie voor Oranjes vierde kwalificatiewedstrijd nu uit 23 spelers. Het duel met Roemenië wordt dinsdag gespeeld in een uitverkochte National Arena in Boekarest, waar om 21.00 uur plaatselijke tijd (20.00 uur in Nederland) wordt afgetrapt.
Reactie plaatsen