Selectie Nederlands Elftal Tegen Estland En Andorra (6 En 10 September 2013): Maher Vervangt Geblesseerde Van der Vaart (Kwalificatie WK 2014)

ZEIST - Bondscoach Louis van Gaal heeft opnieuw te maken met een afmelding in de spelersgroep van het Nederlands Elftal. Rafael van de Vaart haakte dinsdag 3 september 2013 tijdens de training van Oranje in Katwijk met een hamstringblessure af. Van Gaal vult de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Andorra aan met Adam Maher.

De PSV-middenvelder, die deel uitmaakte van de selectie van Jong Oranje, die zich op dit moment in Nijmegen voorbereidt op het EK-kwalificatieduel met Jong Schotland, meldde zich dinsdag in de loop van de middag in Noordwijk.

Wesley Sneijder vervanger van Wijnaldum

Maandag werd Wesley Sneijder door bondscoach Van Gaal toegevoegd aan de selectie, nadat PSV-aanvoeder Georginio Wijnaldum met enkelklachten het trainingskamp in Noordwijk verliet.

Estland en Andorra

Oranje speelt vrijdag 6 september in de A. Le Coq Arena in Tallinn tegen Estland. Vier dagen later, op dinsdag 10 september, staat in het Estadi Comunal in Andorra la Vella het treffen met Andorra op het programma. Beide duels beginnen om 20.30 uur Nederlandse tijd.
Reactie plaatsen