'Cristiano Ronaldo - De Biografie' - Guillem Balagué

'Cristiano Ronaldo - De Biografie' - Guillem Balagué

Topvoetballer Cristiano Ronaldo behoeft weinig introductie. De extreem succesvolle en bekende voetballer maakte ruim 500 doelpunten in zijn carrière en is clubtopscorer aller tijden van Real Madrid. Dit boek, geschreven door voetbaljournalist en bestsellerauteur Guillem Balagué, is de meest uitgebreide en ultieme biografie over Ronaldo.

Koop dit boek bij Bol.com!Cristiano Ronaldo geldt als een van de grootste voetballers ooit, maar hij is ook controversieel en dat maakt hem interessant. Al vroeg was duidelijk dat Ronaldo een groot talent had, maar ook een enorme gedrevenheid en focus. Op zijn twaalfde verliet hij het eiland Madeira om bij een club in Portugal zijn droom te verwezenlijken: topvoetballer worden.

Al snel stonden clubs voor hem in de rij, maar Manchester United won. Onder de bezielende leiding van Alex Ferguson ontwikkelde Ronaldo zich tot een complete voetballer en groot sportman. In 2009 was zijn transfer van Manchester United naar Real Madrid met 80 miljoen pond de duurste transfer ter wereld aller tijden.

Toch is er niet heel veel bekend over de voetballer. Deze biografie vertelt over zijn jeugd en zijn bijzondere carrière, maar ook over zijn hevige rivaliteit met FC Barcelona en Lionel Messi en zijn persoonlijke leven.

Koop dit boek bij Bol.com!Over de auteur:
Guillem Balagué is een invloedrijk voetbaljournalist en schreef boeken over onder andere over Pep Guardiola, Lionel Messi en FC Barcelona.

ISBN: 9789021560700
384 pagina's
Paperback
Genre: sportbiografie
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 17 november 2015

Koop dit boek bij Bol.com!

Reactie plaatsen