'Slag Om De Skyboxen' - Tom Knipping & Iwan Van Duren

'Slag Om De Skyboxen' - Tom Knipping & Iwan Van Duren

Er loopt een nieuw IJzeren Gordijn door het Europese voetbal. Een selecte club mannen regeert. Het ene voetbalinstituut na het andere valt in handen van schimmige eigenaren. De stokoude clubs Vitesse en ADO werden al een speelbal van Russische en Chinese avonturiers. Machteloos kijken de sportbonden toe hoe de regie wordt overgenomen door steenrijke investeerders. Zij bezitten clubs en voetballers en spelen vanaf hun jachten een geheel eigen spel.

Koop dit boek bij Bol.com!In de Slag om de skyboxen reizen de VI-journalisten tussen privé-jets, gepantserde tanks en mega-jachten door de wondere wereld van het nieuwe voetbal. De auteurs doken met hun boekenserie Voetbal & Maffia eerder in de geheimen achter matchfixing.

Over de auteurs:
Iwan van Duren (1966) is VI-journalist en medeoprichter van de leergang voetbaljournalistiek aan de Fontys Hogeschool. In 2008 won hij samen met Marcel Rözer de Nico Scheepmakerbokaal voor het boek Voetbal in een vuile Oorlog.

Tom Knipping (1977) begon zijn loopbaan bij dagblad de Gelderlander en werkt sinds 2002 bij Voetbal International.  Samen met Iwan van Duren schreef hij Voetbal & Maffia -  We schieten je kapot (2012) en Voetbal & Maffia -  In de lage landen (2013)

Koop dit boek bij Bol.com!De pers over 'Voetbal & Maffia – we schieten je kapot':
‘Zou een goede voetbalthriller zijn als het fictie was, maar het feit dat de verhalen waargebeurd zijn zorgt ervoor dat de lezer een mokerslag krijgt.’ – Metro

‘Een hallucinante verhalenbundel die leest als een thriller…Aanrader!’ – Sport Magazine

‘Voetbal en Maffia is beklemmend.’ – NRC-Next

Verschijningsdatum: 24 maart 2015
Uitgever: VI Boeken
Paperback
376 pagina's
ISBN: 978 90 6797 025 9

Koop dit boek bij Bol.com!

Reactie plaatsen