Page content

‘Andy Van Der Meijde – Geen Genade’ – Thijs Slegers

‘Andy Van Der Meijde – Geen Genade’ – Thijs Slegers

APELDOORN – Ondanks een door trauma’s gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis langs de toppen der waanzin. Hij ging miljoenen verdienen én uitgeven.

Koop dit boek bij Bol.com!

Zijn naïeve inborst en hang naar spektakel maakten van zijn leven een symfonie met ontelbaar veel mooie, treurige, valse en bizarre noten. Op zijn dertigste raakte hij als speler van Everton ook nog verslaafd. Op het eind van zijn loopbaan kwam hij ook nog uit voor PSV en WKE (Woonwagenkamp Emmen).

.

Inmiddels is de zeventienvoudig international weer een gewone burger. Hij woont in Apeldoorn met zijn nieuwe vriendin (playmate Melisa Schaufeli, ook bekend van de televisieprogramma’s De Gouden Kooi en Paradise Hotel), is gelukkig en heeft een bijzonder aangrijpend verhaal te vertellen.

Koop dit boek bij Bol.com!

Nooit was een Nederlandse profvoetballer zo openhartig. Verslaggever Thijs Slegers (Voetbal International) tekende het bijzondere levensverhaal van Van der Meijde op in ‘Geen genade’.

Hoewel Voetbal International-hoofdredacteur Johan Derksen Van der Meijde regelmatig op de hak nam, is juist hij degene die de biografie van de oud-international uitgaf. Een boek over drank, drugs, vrouwen, gokken, inbraken, overgewicht, en een kameel in de garage.

Koop dit boek via Bol.com!

Koop dit boek bij Bol.com!

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “‘Andy Van Der Meijde – Geen Genade’ – Thijs Slegers

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.