'Boskamp Buldert - Vannieuwkerke Vs Boskamp' - Karl Vannieuwkerke

'Boskamp Buldert - Vannieuwkerke Vs Boskamp' - Karl Vannieuwkerke

Boskamp buldert - Vannieuwkerke vs Boskamp is het enige boek dat er echt toe doet als u straks naar het WK voetbal wil kijken. Niet te missen lectuur met een verfrissende kijk op het voetbal in de Lage Landen. Wij garanderen u gelach, wenkbrauwengefrons, een brok in de keel en onbetaalbare achtergrondinformatie.

Koop dit boek bij Bol.com!Jan Boskamp veroverde met Nederland zilver op het WK 1978 en was de eerste buitenlandse voetballer die in België de Gouden Schoen won. Vandaag is Boskamp een geliefd voetbalanalist, zowel in België als in Nederland. Sporza-presentator Karl Vannieuwkerke prikkelt, daagt uit en incasseert, zoals ze dat als goede vrienden al vele jaren in de televisiestudio doen. Ook in Boskamp buldert - Vannieuwkerke vs Boskamp zitten ze elkaar met veel plezier in de haren.

http://www.youtube.com/embed/7evA92czhGk

Boskamp stelt drie elftallen samen: de beste Belgische ploeg aller tijden, het beste Nederlandse elftal aller tijden en het team waarmee we straks zonder twijfel wereldkampioen zouden worden: de Duivels van Oranje.

Het resultaat is een heerlijk boek vol sappige anekdotes. Jan Boskamp op zijn best.

Koop dit boek bij Bol.com!ISBN: 978 90 6797 988 7
Verschijningsdatum: 30 mei 2014
191 pagina's
Paperback
Uitgever: VI Boeken

http://www.youtube.com/embed/khHcbiditns

 

Koop dit boek bij Bol.com!

Reactie plaatsen