'Guus Hiddink' - Marcel Rözer en Iwan van Duren

'Guus Hiddink' - Marcel Rözer en Iwan van Duren

Als trainer heeft Guus Hiddink bereikt wat voor hem als voetballer onbereikbaar bleef: de absolute top. Dat Hiddink het als speler niet haalde, was eigenlijk teleurstellend, want hij was een formidabele spelbepaler, die niet alleen door zijn prachtige linkerbeen vaak met Willem van Hanegem werd vergeleken.

Koop dit boek bij Bol.com!De trainer Guus Hiddink is nationaal en internationaal zeer gewild. Waar deze wereldburger uit de Achterhoek ook werkt, altijd en overal is hij vanaf dag één geïnteresseerd in de nieuwe cultuur waarmee hij wordt geconfronteerd. Hiddink is een coach die sterk is op het menselijk vlak, maar ook technisch-tactisch van alle markten thuis is. Bovendien presenteert hij zich op een intelligente en aangename manier. Alle facetten van zijn leven en werk worden in deze geautoriseerde biografie tegen het licht gehouden.

Het 'levensboek' van Guus Hiddink is het eerste deel in de reeks 'DE GROTE 4'. Van de beste trainers die Nederland heeft gekend, verschijnen in 2011 de delen 2, 3 en 4 over Rinus Michels, Louis van Gaal en Ernst Happel.

Koop dit boek bij Bol.com!Genre: sportverhalen
Hardcover; 512 pagina’s
November 2010
Uitgever: De Buitenspelers
ISBN: 9789071359309


Bestel dit boek bij Bol.com!


Reactie plaatsen