'Kieft' - Michel Van Egmond

'Kieft' - Michel Van Egmond

Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller 'GIJP', vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal.

'Kieft' is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd. Maar het is ook een hoopvol relaas over de voorzichtige wederopstanding van een veerkrachtig mens.

Koop dit boek bij Bol.com!Het is een boek vol zelfspot en trots. Triest en soms grappig tegelijk. Het gaat over Ajax, PSV, Oranje en uiteraard over die gedenkwaardige kopbal tegen Ierland in 1988. Maar het gaat ook over schuld en schaamte, over eenzaamheid en angst, over de druk, over het eeuwige onvermogen om te genieten van succes. En over de dagelijkse strijd die hij voert om clean te blijven.Wim Kieft (1962) speelde 42 keer voor Oranje. Hij werd Europees kampioen in 1988, won de Europa Cup I, werd zes keer landskampioen, vier keer bekerwinnaar en ontving al op 19-jarige leeftijd de Gouden Schoen.

Koop dit boek bij Bol.com!Over de auteur:
Michel van Egmond (1968) is journalist bij Voetbal International en schrijver van sportboeken. Voor 'GIJP', de biografische schets van het leven van René van der Gijp, won hij in 2013 de NS Publieksprijs. Er zijn van GIJP bijna 350.000 exemplaren verkocht.

Verschijningsdatum: 22 mei 2014
368 pagina's
Paperback
Uitgever: Voetbal International
ISBN 978 90 6797 084 6

http://www.youtube.com/embed/O3WbukFbEmA
.

http://www.youtube.com/embed/A75ilTQY6lk
.

http://www.youtube.com/embed/UgKbClJA-EI
.

http://www.youtube.com/embed/H9gmlf_MCCM

Koop dit boek bij Bol.com!

Reactie plaatsen