'Koning Voetbal' - Paul Onkenhout

'Koning Voetbal' - Paul Onkenhout

'Koning Voetbal' is een rijk geïllustreerd, prikkelend en provocerend leesboek over volkssport nummer één. Een voetbalencyclopedie vol leuke weetjes en met een persoonlijk tintje, geschreven door Paul Onkenhout, Edwin Struis en Dick Sintenie.

Koop dit boek bij Bol.com!De enkel van Marco van Basten, het mesincident in het Groningse Oosterpark, de bril van Edgar Davids en de vliegangst van Dennis Bergkamp: 'Koning Voetbal' biedt een unieke kijk op onze nationale voetbalwereld.

In de alfabetische rondleiding worden alle hoogte- en dieptepunten behandeld, met ironie, oog voor detail en ernst, maar ook met aandacht voor de humoristische anekdotes, rellen en controversiële uitspraken die het voetbal zo veelbesproken maken. De lemmata worden afgewisseld door diverse lijstjes, zoals een toptien van voetballers met baarden, de beroemdste spelersvrouwen en de adressen van Ajacieden in 1966.

Koop dit boek bij Bol.com!De auteurs:
'Koning Voetbal' is een uniek samenwerkingsverband tussen drie Haarlemse sportjournalisten van naam en faam, Paul Onkenhout (1958) van de Volkskrant, Dick Sintenie (1969) van Het Parool en freelance journalist Edwin Struis (1964).

Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschijningsdatum: Mei 2014
ISBN10: 9046816885
ISBN13: 9789046816882
Aantal pagina’s: 288
Paperback

Koop dit boek bij Bol.com!

Reactie plaatsen