'Messi' - Guillem Balague

'Messi' - Guillem Balague

De meest complete en diepgravende biografie over voetbalfenomeen Messi.

Lionel Messi is een voetbalgenie zonder weerga. Vanaf het moment dat hij begon te voetballen won hij de ene prijs na de andere. In Messi's prijzenkast staan onder andere vier keer de Gouden Bal. Onder leiding van trainer Pep Guardiola bezorgde hij Barcelona vele overwinningen. Alleen al in het jaar 2012 maakte hij 91 doelpunten.

Koop dit boek bij Bol.com!Wie gaat er schuil achter de voetballer Messi? Hoe kon een jongen uit het Argentijnse Rosaria uitgroeien tot de beste voetballer ter wereld? Welke moeilijkheden moest hij overwinnen? Wat is het geheim achter zijn talent?

De Spaans/Engelse journalist Guillem Balague, die eerder de bestseller over Pep Guardiola schreef, dringt in deze biografie door tot de kern van het fenomeen Messi. Familie, vrienden, trainers en collega-voetballers, onder wie Pep Guardiola en Xavi Hernández, allemaal werkten ze actief mee aan deze biografie.

Lees hoe en waarom Messi de beste voetballer ter wereld werd. Zonder twijfel is dit het meest complete boek over Lionel Messi.

Koop dit boek bij Bol.com!Aantal pagina's: 384
Uitgever: VBK Media
Verschijningsdatum: maart 2014
Bindwijze: paperback
Afmetingen: 41x230x150 mm
ISBN10 9043916420
ISBN13 9789043916424

http://www.youtube.com/embed/INdnOf_JSLU

Koop dit boek bij Bol.com!

Reactie plaatsen